Kırmızı siyahlı takımın yeni transferi; Atakum Belediyespor, Samsunspor A.Ş., Doğugücü FK ve Akşehirspor formasını diyen 22 yaşındaki orta saha, ön libero oyuncusu Semih Berk Çakır denizlidespor.net’e açıklamalarda bulundu.
Amacının Denizli İdmanyurdu Gürellerspor’da başarılı olarak üst liglerde futbol oynamak olduğunu belirten genç yetenek Semih Berk Çakır “Orta saha ön libero oynuyorum. Akşehir’den geldim. Yeni sezonda da Denizli İdmanyurdu Gürellerspor’un başarısı için ter dökeceğim. Çalışmalara yeni başladık. Çalışmalar gayet iyi ve verimli geçiyor. İnşallah daha da güzel olacak. Sezona iyi başlamak istiyoruz ”dedi.
Benim de kendi hedeflerim var bu doğrultu da buraya geldim diyen başarılı futbolcu “İnşallah burası benim için üst liglere gitmem için bir adım olur. Yeni sezonda rekabetçi, sahada koşan, mücadele eden bir takım olacağız. İnşallah hedefimiz üst sıralar olacak ”diye konuştu.
YORUMLAR