Kuruluşunun üzerinden 20 yılı aşkın bir süre geçen Çamlık Futbol Kulübü Akademi liglerine gönderdiği 32 futbolcu ile dikkat çekerken çalışmalarına devam eden mavi beyazlılarda futbolcu velileri de antrenmanlardan oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.
Futbolcu velilerinden Türker İyilikci “İki oğlum var ikisi de farklı yaş kategorilerinde. İkisi de Çamlık Futbol Kulübüne geliyor. Daha önce de farklı bir futbol okuluna gitmişlerdi. Buraya geldikten sonra çocukların gelişimlerinde olumlu farklılıklar oldu. Şu anda gayet iyi yönde gelişimlerini sürdürüyorlar ”dedi.
Aile olarak sporun içinde olduklarına dikkat çeken Futbolcu Velisi İyilikci “Spor çocuklar için çok önemli. Çocukların her yönde gelişimlerine katkı sağlıyor. Gerek fiziksel gerekse de sosyal açıdan gelişimlerine olumlu katkıları var. Bu nedenle her çocuğun muhakkak bir spor dalı ile uğraşması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.
Bütün velilere Çamlık Futbol Kulübünü tavsiye eden İyilikci “Bende çevremdeki bütün arkadaşlara burayı tavsiye ediyorum. Yaptığın çalışmaları anlatıyorum. Bence herkes gelmeli görmeli farkı yaşamalı ”ifadelerini kullandı.
YORUMLAR