Kalınkoz Spor 1. Amatör'e hazır

Kalınkoz Spor Sportif Direktörü Tuncay Olkaç, yeni sezon öncesinde yapılan çalışmalardan bahsetti. Geçen sezon namağlup şampiyon olan başarılı ekip, 2023-2024 sezonuna damga vurmak istiyor.

 

2023-2024 sezonu öncesinde öne çıkan ekipler transfer çalışmalarını sürdürüyor. Birçok kulüpte devam eden hazırlıklar, bu sezon 1. Amatör'de yer alacak Kalınkoz Spor içinde aynı şekilde devam ediyor. Geçen sezonu namağlup bir şekilde şampiyon tamamlayan ekip, yeni sezonda da kaliteli isimlerle yoluna devam ediyor. Sıfırdan bir yapılanmaya giden kulübün başında tecrübeli teknik adam Tuncay Olkaç yer aldı. Kulübün yeni yapılanmasından ve sezon hedeflerinden bahseden Olkaç, Kalınkoz Spor'un en güncel bilgilerini www.denizlidespor.net'e anlattı.

 

'İKİ SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ'

Geçen sezon sonunda takımdan ayrılan isimlerin olduğuna değinen Sportif Direktör Tuncay Olkaç, yeni oyuncular hakkında konuştu. Direktör Olkaç, "Geriye verme şartıyla başka kulüplerden alınan oyuncular zaten gitmişti. Öncelikle takımda kalan 4 kişiyle yeniden anlaşmaya vardık. Aynı zamanda dışarıdan transfer görüşmelerimize devam ediyoruz. İki sene üst üste şampiyon olmak istiyoruz, bunu planlayarak yolumuza devam ediyoruz. Önce 1. Amatör'de sonra Süper Amatör'de şampiyon olmak istiyoruz. Senenin takımını oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

 

'YENİ İSİMLER AÇIKLANACAK'

Yeni sezonda genç oyuncularla oynamak istediğini belirten Sportif Direktör Tuncay Olkaç, yine de 1. Amatör'ü bilen hazır bir oyuncu kadrosu kurduklarını belirtti. Direktör Olkaç, "Kadroda olabildiğince genç oyuncu olmasını istiyoruz fakat 1. Amatör'de olduğumuz için bunda zorlanıyoruz. Şuanda oyuncularımız çok kaliteli. Ayrıca 1. Amatör'e baktığımızda bu sezon Süper Amatör'den daha iyi olacak gibi duruyor. Pazar günü de kadroya katılacak yeni isimleri açıklayacağız. Aynı zamanda biz aslında gelecek yıllar içinde plan yapıyoruz, bu sene olmasa da ondan sonra formamızı giyecek isimler var" şeklinde konuştu.

 

Kalınkoz Spor'da yeni sezon öncesinde şuana kadar anlaşılan oyuncular ise şöyle;  Muzaffer Deniz Erdoğan, Sinan Serin, Şerafettin Güzeler, Muhammet Özyolcu, Alper Aydın, Egemen Kaplan, Hüseyin Kaplan ve Ali Armağan.

(Muhammet ÖZÇEVİK)