Denizli basket dolu dizgin

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket mücadele ettiği Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde çıktığı üçüncü maçı da kazandı. Denizli Basket Aydın deplasmanında Efe Spor'u 70-64 mağlup etti.


Denizli basket dolu dizgin

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde oynadığı 3 maçtan da galip ayrıldı. Mağlubiyet yüzü görmeyen Denizli Basket, deplasmanda oynadığı Efe Spor maçını 70-64 kazandı.

Ligdeki ikinci deplasman maçına çıkan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Efe Spor karşısında ilk periyodu 20-18 geride tamamladı. İkinci periyotta istediklerini sahaya yansıtmaya başlayan Denizli Basket, Aydın temsilcisi rakibi karşısında ilk yarıyı 40-37 önde kapattı. Üçüncü periyotta hızını arttıran Denizli Basket, rakibinin potasına 20 sayı atarken kendi potasında sadece 10 sayı gördü. Böylelikle üçüncü periyot Efe Spor 47, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket 60 skoru ile sonuçlandı. Son periyota Denizli Basket, rakibi karşısındaki skor avantajını koruyarak çıktı. Maçın son kısmında daha dikkatli oynayan Denizli Basket, Efe Spor'u 70-64 mağlup etti. Ligde çıktığı ikinci deplasman maçını kazanan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, puan durumunda en üst sırada yer alıyor.

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, "Zorlu Aydın deplasmanından galip dönmek bizim için son derece önemli. Ligte oynadığımız 3 maçı da kazandık. Emin ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Deplasmanda kazandığımız maçı daha da anlamlı hale getirmek için evimizde oynayacağımız Gemlik Basketbol maçını kazanmalıyız. Hız kesmeden önümüzdeki maçın hazırlıklarına başlayacağız" ifadelerini kullandı.