Alpler Transferde Bomba Üstüne Bomba Patlattı!

3. ligde şampiyon olduktan sonra bu sene Denizlimizi 2.ligde temsil edecek olan Alpler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Resmi Sosyal Medya Hesabından 4 yeni transferini duyururken geçen sene takımın başında olan Talat Çetin'in ailevi nedenlerden dolayı takımı bıraktığını yerine ise 3.lige çıkmalarında büyük emeği geçen İsmail Filiz ile yola devam edeceğini duyurdu.


Alpler Transferde Bomba Üstüne Bomba Patlattı!

Türkiye Bayanlar Futbol Liginde Denizlimizi 2.ligte temsil edecek olan Alpler Spor Kulübü BAyan Futbol takımı anlaştığı 4 oyuncuyu açıklamasının yanı sıra, geçen sene takımı 3. ligden 2. lige taşıyan Talat Çetin bazı ailevi sorunları sebebi ile takımdan ayrıldığını yerine ise geçen sene takımda emeği çok olan İsmail Filiz ile anlaştıklarını duyurdu.

İşte Alplerin Bomba Transferleri;

1-)Gamze Deveci:Başarılı oyuncu 110 resmi müsabakada 201 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Daha önce Denizli Hanbat , Nazilli Belediye ve Aydın 7 Eylül takımlarında forma giyen başarılı oyuncu artık Alpler Spor Kulübü için forma giyecek

2-)Buse Sarıcı:Alpler'in bir diğer transferide İzmir'den. Başarılı file bekçisi Buse Sarıcı , Konak Belediyespor ve KArşıyaka Besemspor'dan sonra şimdi temsilcimiz Alpler'de.

3-)Sima Nur Çakı:Transferde bomba ardına bomba yağdıran Alpler Spor Kulübünün renklerine bağladığı bir diğer isimde Sima Nur. Geçmiş dönemlerde CFS Bağcılar SK , Fatih VAtan Sk. ve 7 Eylül Gençlikspor'da forma giymişti. Bu sene için Denizli'nin Alpleri arasında yer alacak.

.

4-)Seçil Çoban:Alpler Spor Kulübü Bayan Futbol Takımının gün içerisindeki 4.bomba transferi Seçil ise geçmiş dönemlerde Konak Belediyespor , Kızıltepe Belediyespor ve Nusaybin Gençliksporda forma giymişti.Gelecek Sezon ise Denizli'yi 2.ligte temsil edecek olan Alpler Kadın Futbol takımda forma giyecek.

'

4 transferinide duyuran Alpler Spor Kulübünde gün içerisinde gelişen bir diğer olayda Teknik Direktör değişikliğine gidildiği duyruldu. Kulüpten yapılan paylaşımda '' 2016-2017 sezonunda takımımızda görev yapan hocamız Talat Çelik ailevi nedenlerden dolayı görevi bırakmıştır.3.lig şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi olan hocamıza teşekkür ederiz. Hocamızın görevi bırakması sonucu boşalan koltuğa yine 3.lige çıkmamızda çok büyük katkısı olan İsmail Fiİiz Hocamız ile  yola devam etme kararı almış  bulunmaktayız. Hocamıza yeni sezonda başarılar dileriz'' şeklinde ifadelere yer verildi./SABRİ ÇAĞLAR